Lokaler för möten och konferens på Hotel Svea

Vår restaurang har utsikt mot havet och Simrishamns små fiskebåtar. Här njuter du av de bästa recepten från skånsk och svensk traditionell mat. Våra kunniga kockar väljer råvaror från – så långt det är praktiskt möjligt – lokala uppfödare och odlare.

I den luftiga lobbyn serverar vi dig gärna ett glas vin eller öl från Österlens producenter med något passande tilltugg. Sommarkvällar kan du njuta av drinken i vår lummiga trädgård, där vi också serverar middag.

Vi kan också hålla i Catering till din privata fest och dina högtidsdagar, som bröllopet eller studentexamen.

Festlokaler:
Restaurang: Vår mysiga restaurang rymmer ca 100 personer.

Brantevik: Brantevikslokalen är en stor lokal som ligger i annexet tvärs över gården. Den är 120 kvm2 stor, har bra dansgolv, direkt anslutning till trädgården och egen parkeringsplats.

Vid bröllop finns där 4 mindre rum i direkt anslutning med den stora lokalen Brantevik som man kan använda till omklädningsrum.

Översikt med lokalen, storlek och sittning i Hotel Sveas fest och möteslokal
Hotel Svea har tre konferenslokaler och fyra grupprum. Alla våra lokaler är standardutrustade med block, pennor, whiteboardtavla, blädderblock och overhead. Trådlöst mikrofonset med högtalare finns i den största lokalen. Projektor finns att tillgå utan extra kostnad. Behöver ni någon special-utrustning, så ordnar vi naturligtvis det. Hotellets alla hotellrum och lokaler har wifi, vilket innebär att ni snabbt kan koppla upp er på Internet eller ert intranät.
Translate »