Hotel Sveas konferenser

Vakna upp till havsutsikt och njut av Österlens lugn. Återhämtning med inspiration för att förgylla er vardag!
Paddel vid Simrishamn, en av många möjliga utomhusaktiviteter på Österlen

Aktiviteter

Vi har ett stort utbud av olika aktiviter som ni kan kombinera er konferens med. Vad sägs om paddleboard, islandsridning, äventyrsbana, vinprovning på Nordens största vineri, konstrunda eller en stadsvandring i pittoreska Simrishamn. Lugnare aktiviteter eller mer fartfylld, ni väljer och vi samordnar!
Trevliga och rymliga mötesrum på Hotel Svea, Simrishamn

Lokaler

På Hotel Svea finns nytt för i år, vår nya Trädgårdspaviljong att hyra för upp till 30 personer.

Vi har 4 grupprum och 3 lokaler med 1 st upp till 120 pers. Nyrenoverade med den modernaste tekniken. Alla är standardutrustade med projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial, gratis wifi samt vatten och frukt.

Hotellanläggningen passar bra till både större & mindre sammanhang. Vi ser till era önskemål och behov!

Trevliga och rymliga mötesrum på Hotel Svea, Simrishamn
Torsk serverad med rödbetor, Restaurang Piraten, Simrishamn

Mat

I vår anrika, familjära restaurang Piraten som rymmer upp till 130 gäster kan ni välja på allt från kött, fisk och veganrätter med lokala råvaror. Naturligtvis tas det hänsyn till ev allergier. För och eftermiddagsfika finns det något sött till och på kvällen avnjuter ni en 3 rätters. Ni njuter och vi tillagar!
Möte på Hotel Svea, Simrishamn

Vilken konferens önskar ni?

Hyra den stora lokalen och samtidigt ha tillgång till 4 grupprum för enskilda aktiviteter? Halvdagskonferens, Endagskonferens eller styrelsemöte eller ha hyra lokalen på kvällen för yogapass med havsutsikt? Vill ni även kunna nyttja hotellets övriga faciliteter så varför inte boka in en Endagskonferens med helpension eller Tvådagarskonferens med helpension, då har ni tillgång till gym, bastu och varför inte boka in massage? Då vaknar ni upp till havsutsikt och kan njuta av Österlens lugn.
Möte på Hotel Svea, Simrishamn
Hotellets geografiska läge kan erbjuda kombinationer av aktiviteter och teman i miljöer man inte finner på annan ort. Vi värnar om vår mathistoria med bl.a. gås, ål, vilt, julbord under hösten där vi erbjuder speciella konferenspaket. Järnvägsknuten Simrishamn ligger endast tio minuters promenad från hotellet, vi har även egen biltransport och stadskärnan runt knuten. Här slipper ni bli distraherade och kan behålla fokus.
Translate »