Restaurangen

Njut av en underbar havsutsikt och en god bit mat från lokala producenter i vår anrika restaurang Piraten. Den rymmer upp till 130 gäster och ni kan boka den för födelsedagar, minnessammankomster, fester och bröllop.

Här samsas de klassiska rätterna med inspiration från det nya, lagat från grunden med kvalitet från lokala råvaror.

Frukost

Välkommen att starta dagen hos oss med en god frukost.

Öppettider: Månd- Fred 6:00-9:30  Lörd-sönd 7:00-10:00

Alla är välkomna att äta frukost hos oss så har ni inte övernattat hos oss betalar ni endast 135:- per person och barn 75:-

Önskar ni äta frukost hos oss ser vi gärna att ni bokar frukosten nu pga av Corona så att vi kan hålla avstånd till varandra.  Varmt välkomna att boka på 0414-411720 el

TrädgårdsBar

Vår mysiga trädgårdsbar är öppen Månd-Lörd från kl. 15. Njut av en god Kaffe Latte eller  ljuvlig drink och välj något alternativ från vår meny. Vad sägs om en härlig räckmacka eller Danskinspirerande Smörrebröd?

På sommaren har vi grillbuffe och ni njuter av en vy över havet och ända till Stenshuvud. Sitt under vårt stora bokträd och njut av en kaffe och du kan även höra vågornas brus.

År 2020 byggdes vår fina trädgårdsbar. Denna finns för uthyrning till privata sällskap på upp till 30 personer.

Kvällens

I restaurangen Piraten kan ni njuta av en underbar havsutsikt, välja något från vår ljuvliga meny skapad av våra fantastiska kockar. Mat lagad från grunden med lokala råvaror inspirerad av skånsk mattradition men med ett nytänk.

Varmt välkomna att boka bord på 0414-411720.

Avhämtning

Vill ni inte missa vår fantastiska mat men hellre vill äta hemma så varför inte ta en Take away. Vi har mat för avhämtning för stora eller små sällskap. Smaklig måltid.

Catering

Är det dags för en stor fest eller tillställning eller något annat evangemang så tveka inte att kontakt oss. Vi är har catering för alla sorts evengemang. Njut och ha kul och låt oss sköta maten!

Boka på eller 0414-411720

Bussmeny

För stora sällskap som har kommit med buss har vi en särskild meny som ni kan ta del av. Se mer info när ni går in på denna flik. Varmt välkomna.

Boka bord

Njut av en underbar havsutsikt och en god bit mat från lokala producenter i vår anrika restaurang Piraten.
Den rymmer upp till 130 gäster och ni kan boka den för födelsedagar, minnessammankomster, fester och bröllop, vi anpassar oss.

Translate »