Restaurangen

(From 1 Januari 2021 är vi kontantfria)

Njut av en underbar havsutsikt och en god bit mat från lokala producenter i vår anrika restaurang Piraten. Den rymmer upp till 130 gäster och ni kan boka den för födelsedagar, minnessammankomster, fester och bröllop.

Här samsas de klassiska rätterna med inspiration från det nya, lagat från grunden med kvalitet från lokala råvaror. Boka bord i god tid.

Frukost

Finns det något bättre än att börja dagen med en härlig hotellfrukost? Vår ljuvliga frukostbuffé med ett brett sortiment, bland annat för allergiker och veganer. Vi använder oss i största möjligast mån av lokala råvaror och vi tillverkar bland annat vår egen granola.

Vi har öppet:
mån – fre kl. 06:30 – 10:00
lör – sön kl. 07:00 – 10:30

Alla är välkomna att äta frukost hos oss, har ni inte övernattat hos oss betalar ni endast 135:- per person och barn 75:-

Boka gärna på 0414-411720 alt info@hotelsvea.se

TrädgårdsBar

Öppet varje dag från kl. 16.00

Njut av en vy över havet och ända till Stenshuvud.  

År 2020 byggdes vår fina trädgårdsbar. Denna finns för uthyrning även till privata sällskap.

Kontakta info@hotelsvea.se vid frågor

Restaurang Piraten

I restaurangen Piraten kan ni njuta av en underbar havsutsikt, välja något från vår ljuvliga meny skapad av våra fantastiska kockar. Mat lagad från grunden med lokala råvaror inspirerad av skånsk mattradition men med ett nytänk.

Vi har öppet från kl 11.30

Varmt välkomna att boka bord på 0414-411720.

Avhämtning

Varmt välkomna att beställa mat för avhämtning genom att ringa 0414-411720.

Catering

Är det dags för en stor fest eller tillställning, kanske något annat evenemang så tveka inte att kontakt oss. Vi är har catering för alla sorters evenemang. Ni ska njut och ha kul. Låt oss sköta maten!

Boka på info@hotelsvea.se alt 0414-411720

Bussmeny

För stora sällskap som kommer med buss har vi en särskild meny som ni kan ta del av. Se mer info när ni går in på denna flik. Varmt välkomna.

Boka bord

Boka gärna bord i god tid och njut av en underbar havsutsikt och en god bit mat från lokala producenter i vår anrika restaurang Piraten.
Den rymmer upp till 130 gäster och ni kan boka den för födelsedagar, minnessammankomster, fester och bröllop, vi anpassar oss.

Translate »