Vårpaket på Hotel Svea i Simrishamn

Nu kommer våren smygande på lugna Österlen. Njut av de blommande knopparna och den friska vårluften här i Simrishamn. Havet börjar värmas upp av de varma solstrålarna och luften är krispig och varm.

I vårpaketet ingår det 2 rätters middag och ni får njuta av god dryck, service samt ljuvlig vårinspirerad mat i restaurang Piraten.
På morgonen efter en god natt sömn i våra sköna sängar så kan ni njuta av en ljuvlig frukostbuffé.

På våren börjar folket att upptäcka Österlen men det är fortfarande ett tyst lugn här så passa på att strosa runt på våra mysiga gator och shoppa i våra orginella butiker. Eller njut av den vackra naturen och våra härliga vandrar- stråk.

I paketet ingår:

  • 2 nätter, del i dubbelrum
  • 2-rätters vårinspirerad middag båda kvällarna ( Kockens val. Matavvikelser måste delges innan ankomstdagen annars blir det full debitering för ny meny )
  • Stor frukostbuffé
  • Bastu ( Förbokas i receptionen )
  • Gratis träning på gym
  • Spelrum ( Shuffle, biljard & Dart )
    (Vattenkokare finns på rummet)

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Logo Hotel Sveas Guldkant

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »