Vandringspaket på Hotel Svea i Simrishamn

En del av Skåneleden börja utanför Hotel Svea på Österlen.
Ni bor ett stenkast från havet med vidunderlig utsikt. Vårt kök komponerar menyer med lokalt producerade råvaror efter säsong. Så klart har vi en picknickkorg packad till er med varm eller kalldryck, som ni lätt kan ta med er på er vandring.
Hundar är alltid välkomna på Hotel Svea. I närheten finns det fantastiska hundbadet.

ÖSTERLEDEN:
Ni väljer etapp 5 som är 21 km till Kivik. Den bjuder på en variationsrik etapp över sandstränder, vackra ängar och branter med skog. Här finns ålabodar, hällar med formationer och Stenhuvuds nationalpark. Frossa bland äppelodlingar och konst.

Etapp 4, som är 20 km, går till Borrby Strand. På stigar och små vägar färdas du genom ett vackert och variationsrikt landskap. Betade strandängar, spännande berghällar och pittoreska fiskelägen avlöser varandra. Detta är bara några exempel, det finns många fler vandringstigar vi kan tipsa om. För mer info se här.

I paketet ingår:

  • Övernattning, Del i dubbelrum
  • 2-rätters middag ( Kockens val. Matavvikelser måste delges innan ankomstdagen annars blir det full debitering för ny meny )
  • 1 picknickpaket
  • Stor frukostbuffé
  • Bastu ( Förbokas i receptionen )
  • Gratis träning på gym
  • Spelrum ( Shuffle, biljard & Dart )
    (Vattenkokare finns på rummet)

För mer info se Skåneleden samt Vandra.se

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Logo Hotel Sveas Guldkant

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »