Hotel Svea är nu ett Sure Hotel by Best Western

hotel-svea- best western Fact sheet

Det är inte svårt att förstå varför många konstnärer och kända personligheter har lockats till Hotel Svea i Simrishamn. Prins Eugen och författaren Fritjof Nilsson Piraten är två av dem som har inspirerats av skönheten i naturen och havet. Under 1800-talet var Simrishamn känt som en plats med mycket liv och rörelse. Flera av de händelser, som kunde vara allt från teater till cirkus med kinesiska knivkastare, föregick både före och efter hotellet stod färdigt 1936. Hotel Svea i Simrishamn är det största hotellet på Österlen som fortfarande är känt som ett livligt område med många kulturevenemang.

Alla våra enkelrum och dubbelrum har utsikt över den idylliska trädgården eller det levande havet. Vi har standard enkelrum och dubbelrum, dubbelrum med egen terrass och jacuzzi, handikappanpassade rum och hundvänliga rum. Här är alla välkomna!

Njut av en läcker frukost i vår frukostbuffé med ett stort urval av varma och kalla rätter, och en kopp nybryggt kaffe eller te. Låna en av hotellets cyklar och utforska natur- och hamnområdet och besök keramikverkstäder, konstgallerier eller kanske Autoseum – ett av Europas förnämsta motormuseum. När du kommer tillbaka efter en aktiv dag med vandring, fiske eller shopping, unna dig en god middag på restaurang Piraten med havsutsikt och uteservering på sommaren.

Vi har satt ihop flera olika paketlösningar baserade på önskemål eller säsong.Höstpaket, Österlen Gåsamiddag, nyårspaket med magnifik middag och underhållning, golfpaket till Lilla Vik och Djupadal golfbana, vinpaket med vinprovning på Nordic Sea Winery Showroom, bröllopspaket och olika konferenspaket är bara några av våra alternativ.

  • Antal rum 60
  • Antal möteslokaler 7 (varav 4 grupprum)
  • Maxkapacitet mötesrum 100
  • Restaurang Ja
  • Avstånd till centrum 0,4 km
  • Avstånd till flygplats 81 km
  • Avstånd till tågstation 1 km
Translate »