Restaurang Piraten


Tisdag – lördag
18.00 – 21.00

Söndagar & måndagar
Stängt

Hotel Svea och restaurang Piraten är numera kontantfritt

FÖRRÄTT

Toast skagen 145: –

på rostat surdegsbröd, toppad med stenbitsrom, dill och gräslöksallad

*-** Halstrade pilgrimsmusslor 165: –

med gräddkokt spetskål tryffelvinägrett och riven parmesan

*-** Gravad oxfilé 150: –

med picklade kantareller, körvelmajonäs, lingonvinägrett och rostad lök

*-** Rödbeta 135: –

med picklade kantareller, körvelmajonäs, lingonvinägrett och rostad lök

VARMRÄTT

*.** Ryggbiff 335: –

med brynt lökpuré, sotad lök, smörad kalv sky och friterad jordärtskocka

** Helstekt rödspätta 325: –

med kapris, pepparrot, brynt smör, dill och citron 

** Fiskgryta 265: –

med fänkål, rouille, saffran och surdegskrutonger

*-** Bakad rotselleri 235: –

med lökpuré, sotad lök,  friterad jordärtskocka och hasselnötsvinägrett

Frisk fisk och grönsakar tillagas i köket på Hotel Svea i Simrishamn

DESSERT

*-** Päronterrin 135: –

med hasselnötsglass, kristalliserad choklad och riven karamell sten

Creme caramel 125: –

med äppelmarmelad, fänkålsmulor och mjölkflarn

*-** Kolatryffel 55: –

Ostar med fröknäcke och plommonmarmelad 150: –

– Österlens ädel
– Änglaosten
– Hårdost

* Glutenfri
** Laktosfri

Translate »