Henriks Resor: ett bussbolag på Österlen

Henriks Resor är ett litet bussbolag på Österlen som satsat på att med egna bussar utföra resor och persontransporter på ett personligt och jordnära sätt.

Med bussar av senaste modell garanterar vi en bekväm resa oavsett hur långt du vill åka. Med ett benutrymme som är väl tilltaget även för längre personer och utrustning som trepunktsbälte, AC, toalett, dvd-spelare, kök och alkolås garanterar vi att ni får en lugn, säker, bekväm och rolig resa! Givetvis följer vi alla lagar och förordningar och har ställt resegaranti till Kammarkollegiet! Vi har valt att ha hjärtstartare som standard i våra tre bussar och vi går årligen utbildning i första hjälpen.

Vi på Henriks Resor…

…har även kapacitet att utföra resor för färdiga grupper såsom t.ex. företagsutflykter, svensexor, möhippor, bröllop, skolutflykter och kompisgäng! Då vi är ett litet företag kan vi lätt anpassa oss till era önskemål och vi hjälper gärna till med diverse överraskningar och kringarrangemang. Planerar ni en konferensresa hjälper vi gärna till att fixa hela paketet då vi har goda kontakter med hotell dels i Sverige men även inom Europa!

Bussar och lastbilar i all ära men vad vore de utan chaufförer!? I bussarna möter ni Niklas Persson och Sune Johansson, båda med många många år som busschaufförer inom hela Europa. Lastbilarna rattas av Mats Persson som får hjälp av Niklas och våra extrachaufförer när behovet uppstår. Och givetvis kör Henrik också, så mycket han bara kan; det är ju världens roligaste jobb!

Visa hemsidan

Translate »