GOLFPAKET

Österlen har blivit något av ett Eldorado för golfspelare året om. Allt fler upptäcker att vi har Sveriges längsta golfsäsong med det underbara vädret nere i Skåne. Österlens golfbanor har blivit utnämda till Sveriges vackraste golfbanor i Svenska golftidningen 2020. Inom några minuter med bil från Hotel Svea hittar ni Österlens Golfklubb, med 2 olika bankaraktärer. Lilla Vik med ”seasidekänsla” och Djupadal, en öppen bana bland äppelodlingarna. Ca 15 min från Hotel Svea ligger Tomelilla golfbana med sin utmanande bana och fantastiska vyer och Ystad Golfbana 30 min ifrån Svea och 2 min från havet vid Nybrostrand alla banorna bjuder på omväxlande och utmanande spel. På Lilla Vik finns även en 6-hålskortbana som är öppen året om. Golfbil finns att hyra på Djupadal och Tomelilla.
Välkommen till Österlen Golfarnas paradis!

För mer info se www.osterlensgk.com eller www.tomelillagolf.se eller https://www.sjobogk.com www.ystadgk.se

I paketet ingår:

  • 1 Greenfee per natt. Naturligtvis bokar vi speltid åt dig
  • Del i dubbelrum
  • 3-rätters middag komponerad av köket
  • Stor frukost
  • Bastu

Spel på Fredag – Söndag/helgdag + 100:-

Priser:
Säsong Sept tom Maj från 1995kr/pers inkl. 1 st greenfee
Säsong Juni tom Augusti från 2695 kr/pers inkl. 1 st greenfee.

Vid bokning uppge namn och golf-id på samtliga spelare.

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »