VINPAKET NORDIC SEA WINERY

Nu kan ni lära er mer om hur man framställer vin från druva till färdig produkt.
Taxi hämtar dig nere vid havet på anrika Hotel Svea Österlen och tar dig bekvämt till Nordens största vineri för en helkväll i vinets tecken – från druva till färdig produkt. Nordens största vineri på Österlen, ca 5 min ifrån Hotel Svea bjuder er på ett föredrag om vineri, ekfatshall samt deras vingård. Efter detta bjuds ni in i värmen för vinprovning med väl valda delikatesser. Ni äter sedan en 4 rätters avsmakningsmeny med väl utvalda råvaror efter säsong.
Sedan väntar taxin för att ta er tillbaka till Hotel Svea. Kryp ner i våra sköna sängar och vakna upp till havsutsikt. Inta en ljuvlig frukostbuffé i vår mysiga restaurang.
Familjära, anrika Hotel Svea ligger utmed havet och med centrum runt knuten och 7 min beläget från centralstationen.

I paketet ingår:

  • Övernattning i dubbelrum på Hotel Svea
  • Stor frukostbuffé
  • Taxi Hotel Svea – Nordic Sea Winery Showroom och åter resa
  • Föredrag i restaurangen om vinets tillverkning
  • Vinprovning med 5 viner och väl valda delikatesser
  • 4-rätters avsmakningsmeny
  • Bastubad (förbokas gärna)
  • Fri träning på Wellnes

Vi har 61 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »