VÅRERERBJUDANDE

Våren kommer till Österlen. Njut av de första vårstrålarna ifrån solen och upptäck de första knopparna på träden. Strosa runt i pittoreska Simrishamn eller besök de många
butikerna runt om på Österlen. I Anrika Hotel Svea vårerbjudande ingår det en 3 rätters vårinspirerad meny och ni får njuta av god dryck, service och ljuvlig mat i restaurang Piraten. Ni får spendera en natt i våra sköna sängar och vakna upp till en
härlig havsutsikt. På morgonen får ni njuta av en välfylld smakrik frukostbuffé med närproducerat och en hemlagad müsli.

I paketet ingår:

  • 1 natt, del i dubbelrum
  • 3-rätters vår inspirerad middag ( Kockens val. Matavvikelser måste delges innan ankomstdagen annars blir det full debitering för ny meny )
  • Stor frukostbuffé
  • Bastu ( förbokas i receptionen )
  • Gratis träning på Wellnez gym

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »