VANDRA PÅ SKÅNELEDEN

SKÅNELEDEN: En del av skåneleden börja utanför Hotel Svea på Österlen. Ni bor ett stenkast från havet med vidunderlig utsikt. Vårt kök komponerar menyer med lokalt producerade råvaror. Så klart har vi en picknickkorg packad till er med varm eller kalldryck & en smörgås som ni lätt kan ta med er på er vandring. Hundar är alltid välkomna på Hotel Svea.

I närheten finns det fantastiska hundbadet.
Österleden ni väljerETAPP 5, som är 21km till Kivik. Den bjuder på en variationsrik etapp över sandstränder, vackra ängar och branter med skog. 
ETAPP4 som är 20 km, går till Borrby Strand. På stigar färdas du genom ett vackert och variationsrikt landskap. Spännande berghällar och pittoreska fiskelägen avlöser varandra.

Vill ni gå en guidad tur så ta kontakt med Kiviks museums via deras hemsida. Där hittar ni tex Historisk vandring, Fågelskådarvandring och för barn Vandring kring Stenshuvud bland troll pysslingar och Jättar.

Bra boktips är “Vandra Skåneleden” & “Österlenguide” av Carolina Alesmark.

Detta är bara några exempel, det finns många fler vandringstigar vi kan tipsa om.
För mer information tryck här

I paketet ingår:

  • Del i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • 2-rätters middag
  • Lunchpaket och en termos kaffe/te
  • Bastubad ( förbokas gärna)
  • Kartor och lån av böcker

För mer info se Skåneleden samt Vandra.se

Vi har 61 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Translate »