SVEAS SOMMARSPECIAL

2 nätter för 2 personer

Du och ditt sällskap bor mitt i pittoreska Simrishamn , men med en underbar havsutsikt. Vakna till vågornas brus och njut av Österlens lugn. Tågstationen och stranden ligger 5 minuters promenad från hotellet och Gösta Werner-museet ligger i grannhuset. Ta en vacker promenad längs havet, njut av den vackra naturen och upptäck vår fantastiska stadskärna med sina originella butiker. Ta en tur till Stenshuvud eller gå en runda bland äppleträden, ni väljer!

Checka in i ett av våra vackra rum med en underbar havsutsikt och upplev vår service, ät en fantastisk middag i vår omtyckta restaurang. Låter det lockande, varför inte boka ett paket?

Vi följer alla riktlinjer som myndigheterna har föreskrivit och vi för ett hårt arbete med rutiner inom städ, hygien, desinfektion mm, allt för att ni ska känna er trygga hos oss.

I paketet ingår det:

  • Del i dubbelrum i 2 nätter
  • Frukostbuffé (Ni som önskar frukostpåse istället för frukost i restaurangen, kontakta receptionen vid incheckningen)
  • 2-rätters middag båda kvällarna (serveras inne i restaurang Piraten oavsett väder
  • bastubad vid förfrågan ( juni-augusti)

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »