SPORTLOVSERBJUDANDE

Upplev ert sportlov på Österlen. Ta med din fina familj och unna er en eller två härliga dagar på Österlen. Njut av naturen, vandra upp till Stenshuvud, besök Kiviks musteri, ta en tur till Gunnarshög där de tillverkar rapsolja och besök deras fina butik med massa produkter. Eller bara njut av att vara tillsammans utan en massa måsten.

Njut av vår havsutsikt i lobbyn och spela spel som vi har på hotellet och drick en kopp varm choklad. Har vi snö finns det riktigt härliga pulkabackar som ni kan testa.

Njut av Österlen och Hotel Svea vintertid.

Boka vårt rymliga familjerum eller trebäddsrum för endast 1495 kr för hela familjen. ( 2 vuxna och 2 barn upp till 15 år) Extra säng upp till 15 år betalar ni endast 250 kr för.

I priset ingår en övernattning med frukost för hela familjen.

I paketet ingår:

  • Del i familjerum
  • Stor frukostbuffé
  • Bastu ( förbokas gärna)

Vi har 61 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

 

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »