SHOPPINGPAKET PÅ ÖSTEREN

Vill ni uppleva Österlens annorlunda och kreativa butiker? Då ska ni boka vårt Shoppingpaket där ni får 20% rabatt i butikerna på ordinarie pris. Checka in på familjära Hotel Svea och ta på er shoppingskorna. Sedan väljer ni själva ert första stopp.
Kanske populära Hylkegården som ligger 10 min från Hotel Svea, som har inredning, design, märkeskläder och mycket mer i alla prisklasser samt kaffestuga med hembakat.
Berömda Karl Fredrik på Eklaholm från TV4, driver sin otroligt vackra butik Eklaholm som ligger i Hagestad ca 20 min ifrån Hotellet. Butiken säljer vackra blommor efter säsong och har även ett enormt, orginellt utbud inom inredning. Sidan om hittar ni Butiken Reunion & Friends som säljer allt från keramik till kläder och häftig inredning och där ni även kan besöka deras café. Ert sista stopp kanske blir på Gunnarshögs Gård i Hammenhög. Där tillverkas och säljs deras populära kallpressade rapsolja, både smaksatt och neutral men även egenkokta marmelader, müsli och salladsmix.

Väl hemma igen så kan ni byta om till morgonrock och tofflor och njuta av ett varmt bastubad hos oss. Passa även på att boka in en massage om så önskar.
På kvällen intar ni sedan en meny som varsamt skapats av köket till en fantastisk havsutsikt.
På morgonen serveras ni en ljuvlig frukostbuffé.

Varmt välkomna på shoppingtur på Österlen!

I paketet ingår:

  • En natt, del i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • 2-rätters middag
  • 20% RABATT PÅ HYLKEGÅRDEN, KARL FREDRIK PÅ EKLHOLM, REUNION & FRIENDS & GUNNARSHÖG PÅ ÖSTERLEN
  • Bastubad (förbokas gärna)

Bokningsbart torsdagar-söndagar

Vi har 61 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se
Avbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »