GOURMETPAKET

Hotel Svea har en gedigen mattradition som sträcker sig så långt tillbaka som till 1840-talet då som Gästgiveri och sedan bryggeri. Tänk att ständigt få vara delaktig att utveckla nya smaksensationer, vi är nu inne på 2020 talet.
Denna upplevelse är för er som verkligen uppskattar mat och dryck – en Gourmet.
Efter säsong väljs närproducerade råvaror som kulinariskt förädlas av vårt kök samt våra därtill utvalda drycker. Allt serveras i den anrika restaurangen Piraten på Hotel Svea och maten njuter ni av till en fantastisk havsutsikt.
Ni bor direkt vid havet med vidunderlig havsutsikt. Där ni njuter av vågornas brus eller om ni hellre vill ha ett rum med utsikt över vår tysta lummiga trädgård.
Svea har massage och bastu och en mindre relaxavdelning där ni kan koppla av och njuta efter en god måltid. Trädgården är öppen under sommaren.
Hotel Svea ligger mitt i centrum och knappt 7 min gång från centralstationen. Ni har alltid gratis parkering precis utanför Hotellet.

I paketet ingår:

  • En natt, del i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Ett glas mousserande från någon av våra lokala producenter
  • 4 rätters avsmakningsmeny efter säsongens lokala råvaror (serveras inne i restaurang Piraten oavsett väder)
  • Bastubad ( förbokas gärna)
  • Morgonrock och tofflor

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.seAvbokning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

Boka i tid och Hjärtligt välkomna!

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt, praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum? Ett stenkast från havet med ändlös… horisont ligger anrika Svea med centrum runt knuten. Våra 61 rum med varierande storlek, utsikt, prisläge även hundrum med terrass samt hcp-anpassade i anslutning till hiss. Varmt välkomna!

Translate »