Bröllopspaket på Österlen

Slut ögonen och ta ett djupt andetag…

Det är ni två som ska ta steget nu, den rätta tiden är här, för blivande makar! Känner ni hur hjärtat slår av glädje och längtan? Tankar om brudbuketten och blivande makens manschettknappar står i fokus just nu. Det är detaljerna som vi alla önskar ska bilda en helhet och återspegla dagen, denna dag av kärlek. 

Det är doften av havet, den närproducerade maten och doften av blommorna som kommer att upplevas i vår pittoreska hamnstad. Någon öppnar champagnen och skålen för brudparet avlöser varandra. Visst kan ni se detta framför er? Varje andetag och längtan efter dagen blir allt större. 

Förväntansfulla familjemedlemmar och vänner påminner er om att det är snart dags – Evig kärlek och ett livsåtagande i nöd och lust är planerat. Skål för er!

hotell svea österlen bröllop

Hotellet erbjuder bröllopsmiddagar / bröllopspaket för upp till 130 personer. Väljer ni Sankt Nicolai kyrkan i Simrishamn är det endast några minuters promenad dit. Det tar ca 5 minuter att komma till Simrishamns centrum för shopping, caféer, museer, konstgallerier och annat som gör vistelsen njutbar.

Hotellet har som bekant utsikt mot havet och med bara några sekunders avstånd till Gustavs strand, vilket gör att bröllopet kan kombineras både i hotellet och utanför hotellet.

Tack vare vårt samarbete med Autoseum kan bröllopsparet bl.a. bli körda i en Rolls Roys cabriolet eller Ronald Reagans Cadillac. Bröllopsparet kan bo i Prins Eugen Sviten med egen balkong med bubbelpool och utsikt över havet. Bröllopsfrukost på rummet 1/2 fl. champagne och frukt.

Vi tar god hand om hela arrangemanget!

Förslag på bröllopspaket

Dag 1 Ankomst till Hotel Svea 3-rätters bröllopsmeny.

Dag 2 Härlig frukostbuffén står upp dukad innan ni checkar ut och är klara för avresa.

Pris från 925: – per person i dubbelrum inklusive frukost och bröllopsmiddag.

Platser

  • Kyrkbröllop – St: Nicolai Kyrkan i Simrishamns centrum,  200 meter från Hotel Svea.
  • Borgerligt – Hamnen är en fin plats för vigsel, det ligger mitt emot hotellet.
  • Stranden – Gustavs strand som ligger precis utanför hotellet
  • Katolskt – St: Nicolai kyrkan anordnar även katolsk vigsel.

Vi kan även ordna med:

Fotografering, Blommor, Stylist, Kläder, Smycken, Frisör och Nagelvård, Make Up, Färdmedel från kyrkan/platsen till hotellet Autoseums Rolls Royce cabriolet, Ronald Reagans Cadillac eller något annat färdmedel.

Vänligen ring 0414-411720 vid förfrågningar.